Top 5 krachtpatsers voor de winter!

Met deze textiele motorjassen kom jij de winter lachend door!

Textiele motorjassen

Wat is het voordeel van een textiele motorjas? 

Textiele motorjassen zijn slijtvaste jassen die u beschermen tegen een val. De textiele motorjassen zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren die zich bevinden op de schouders en ellenbogen. Daarnaast is een groot deel van de textiele motorjassen voorzien van een rug protector.  
 
Textiele motorjassen zijn bijna altijd voorzien van een uitneembare thermo- en waterdichte voering. Dit zorgt ervoor dat textiele motorjassen het hele jaar door gedragen kunnen worden. Textiele motorjassen zijn er in alle kleuren en maten. Bij Motorkledingpoint verkopen wij textiele motorjassen vanaf kindermaat 140 tot een ruime maat 8XL en alles daartussenin.

Alle textiele motorjassen

Nummer 4: Arrow flex

Textiele motorjas van het merk Lookwell. Deze rustige jas is gemaakt van een 640D flexibele stof. Dit betekent dat de gehele jas stretch is en daardoor zeer flexibel mee beweegt met het lichaam. Deze jas is een 2- lagenjas dat betekent dat de thermovoering te verwijderen is en het waterdichte membraan vast aan de buitenjas is geplaatst. De degelijke thermovoering maakt dat deze jas meer geschikt is voor het koude seizoen.

Deze jas is te verkrijgen in het blauw, grijs en rood.

Advies prijs: €239,00

Onze prijs €119,00

Shop de arrow flex!
Nummer 2: Fieldsheer Adventure

De Fieldsheer Adventure jas is gemaakt van het zeer sterke 500 denier Maxtena-Pro High. De jas beschikt over een 3-lagen systeem. Dit betekent dat de thermovoering en het membraan uitneembaar is. Het membraan zorgt voor de waterdichtheid van de jas. De thermovoering kunt u gebruiken tijdens de winterritten en in het voor of naseizoen. Als het te warm is rits u deze laag er gewoon uit. Deze jas is zeer opvallend in het verkeer door de grote reflectiedelen op voor en achterzijde van de jas. Voor mensen die niet van fluo houden, kies gewoon een zwarte!  Met warm weer kunt u de ventilatieopeningen op het voor en achterpand van de jas gebruiken om goed door te laten luchten al dan niet in combinatie met het verwijderen van het membraan. Dit deel is altijd het warmst in de zomer. De grote zakken op de voorzijde kunt u vanaf de bovenkant of zijkant gebruiken en sluiten af met een rits. De jas heeft een extra winterkraag die aan de buitenkant van de jas bevestigd is en de gehele hals bedekt. In de zomer is deze af te ritsen en houdt u de standaard zachte kraag over die sluit met klittenband. De Fieldsheer jas valt zeer prettig, is licht in gewicht en heel soepel. Er zijn diverse verstelmogelijkheden in taille en op de armdelen. Standaard wordt deze jas geleverd zonder rug protectie. Als u toch graag een rugplaat in de jas plaats dan hebben wij deze altijd standaard gratis op voorraad voor u. Deze jas vormt een set met de Adventure broek.

Advies prijs €259,00

Onze prijs: €219,00

Shop de Fieldsheer Adventure