Motorkledingpoint in de jaarbeurs Utrecht
Motorbeurs 2020!

Motorbeurs Utrecht 2020!

Ook dit jaar staat Motorkledingpoint op de motorbeurs! De start van het motorseizoen is voor ons tijdens de motorbeurs in Utrecht. Deze editie is dit jaar vanaf donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari. De beurs is elke dag vanaf 10.00 uur geopend.

Deze dagen staan centraal voor nieuwe motoren, nieuwe modellen in kleding, nieuwste snufjes op het gebied van helmen en ga zo maar door! Je kunt ons zoals ieder jaar vinden in hal 9 op de volgende plek: stand 9.B088.

Tevens zijn er diverse activiteiten te bekijken en uit te voeren deze dagen. Zo kun je kijken naar toffe stuntshows of stap je zelf voor het eerst op de motor tijdens je eerste proefles. Ook de kinderen worden niet vergeten met een kidsparcours. Zoals elk jaar voor een ieder wat wils. Wil je meer weten? Klik dan hier voor het activiteiten overzicht.

Nog geen kaartje? Koop het HIER!

Dan zien we jou op de motorbeurs.Tot dan!

Motorbeurs en Facebook

Motorkledingpoint heeft dit jaar een aantal leuke acties in combinatie met de motorbeurs en facebook. De eerste is al bekend gemaakt, maar er volgen er nog velen in de komende weken. Ben jij benieuwd en wil je mee doen? Volg ons dan op Facebook en maak kans op leuke prijzen voor het nieuwe seizoen!

Volg ons op facebook