Personal Shopping, alles voor de klant bij Motorkledingpoint !
Klik hier voor personal shoppen!

Personal shopping is vooral bekend in de fashion wereld. In de motorkleding branche is dit nog onbekend. Motorkledingpoint wil zich graag optimaal voor haar klanten inspannen en vindt het belangrijk dat dit voor ieder budget haalbaar is. De problemen tijdens de Corona crisis  hebben er voor gezorgd dat het nog belangrijker is geworden de potentiële klanten optimaal te kunnen bedienen. Daar komt bij dat de laatste jaren motorkleding zich veel meer is gaan aansluiten bij de fashion trends. Neem nu de Kevlar motorjeans. Dit is een heel modegevoelig artikel geworden. Elk jaar komen hier nieuwe ontwikkelingen uit voort.  De keuze is enorm uitgebreid. Wij werken met een jong team dat continue de laatste trends op de voet volgt en daarop de collectie samenstelt.

Hierbij is het de kunst goed aan te sluiten bij de wens van de klant. In deze Corona tijd is het niet altijd gemakkelijk de klanten goed te bereiken. Ons team is continue bezig met dit proces. Het gericht adviseren en communiceren staat bij ons dan ook altijd hoog op de agenda. Wij zijn gestart als eerste in onze branche met Personal Shopping.

Personal Shopping bestaat kortweg uit 2 richtingen:

Ten eerste kunnen de klanten gebruik maken van de telefoon of chatfunctie waarin ze persoonlijk advies krijgen welke artikelen het best bij de vraag passen. Hierdoor is de kans aanzienlijk groter dat de kleding ook daadwerkelijk aansluit bij je wensen. De kleding die je hebt geselecteerd kan dan via de webshop worden besteld. Ideaal voor starters die het moeilijk vinden combinaties te maken.

Ten tweede is er bij ons de mogelijkheid om samen met onze kledingcoach je motorkledingpakket samen te stellen, waarna de medewerker, natuurlijk volledig Corona proof, je pakket thuis bezorgt.

Het grootte voordeel van dit alles is dat de keuze van de artikelen samen gemaakt worden met een van onze motorkleding verkopers die normaal gesproken ook in onze winkels kleding adviseren.

De motorkleding past beter bij elkaar zodat de kans op miskopen of het niet matchen van artikelen wordt voorkomen. Je uitrusting zit dan prettiger en hierdoor ben je ook veel sneller klaar je totale outfit te combineren. Er wordt geen tijd verspilt aan het op en neer sturen van pakketten omdat de keuze veel gerichter en persoonlijker wordt gemaakt. Dit ontlast de toch al veel te drukke koeriers in deze tijd.

Laat je inspireren en adviseren. Wij staan klaar voor jullie!

Voor meer info, kijk op onze site of bel met een van onze toppers. We gaan uit van een fantastisch motorjaar.

Personal shoppen?