Kevlar

Kevlar jeans, Kevlar shirts, Kevlar is de hit van deze zomer! Zit heerlijk luchtig maar veilig op de motor, en geniet ultiem van jouw motorrit!

Waarvoor Kevlar?

Kevlar jeans zijn speciale spijkerbroeken gemaakt voor motorrijders. Kevlar is bijzonder sterk, hittebestendig en slijtvast. Bij Kevlar jeans wordt het Kevlar vaak aan de binnenkant van de broek op de valstukken geplaatst, hiermee wordt bedoeld dat de knieën, heupen en billen worden voorzien van een laag Kevlar. Hierdoor blijft de pasvorm van de broek behouden zonder dat het de veiligheid van de motorrijder belemmerd. Naast dat er Kevlar in wordt geplaatst worden Kevlar jeans ook voorzien van zakken voor evt. knie- en heupbescherming. 

 

In de laatste jaren is de populariteit van Kevlar jeans erg gestegen. Dit komt door de vele voordelen die Kevlar met zich meebrengt zoals lichte duurzame modellen die erg fijn en licht aanzitten. Kevlar jeans zijn ideale zomerbroeken die veel lucht doorlaten tijdens het rijden en een casual uitstraling hebben zodat je gewoon door kunt gaan met je dag als je van jouw motor afstapt. Ook kunnen de meeste Kevlar jeans gewoon in de wasmachine mee.

Bekijk onze kevlar jeans modellen

Kevlar in shirts

Naast de bekende kevlar jeans zijn er ook shirts die gemaakt zijn met Kevlar. De bekende hoodies, maar hier zijn veel verschillende varianten op zoals, Lumberjacks, Spijkerblousen, softshell jassen en ga zo maar door! Deze kevlar shirts zijn verschillend in de hoeveelheid kevlar, de zogenoemde shirts met kevlar pads of de full kevlar shirts. Aan de naam zie je het al, deze laatste categorie zijn shirts die volledig van Kevlar zijn voorzien.

Shop Motorhoodies

Actie op uitlopende modellen in de winkels!