Doorwaai motorjassen, heerlijk voor de zomer!
Shop Doorwaai motorjassen!
Wat Maakt een motorjas een doorwaaijas?

Nu deze vraag is niet zo moeilijk te beantwoorden. In ieder geval hebben doorwaaijassen en broeken gemeen dat deze mesh panelen bezitten. Mesh panelen zijn stoffen die lichtgewicht zijn en een zeer fijne netstructuur hebben. Ze laten lucht door waardoor het lichaam direct wordt afgekoeld door de luchtstroom tijdens het rijden. Belangrijk is dat deze stoffen ook nog heel sterk zijn. En dat zijn ze! 

Doorwaaikleding zijn er in 3 varianten; Ze hebben geen voering en bestaan uit één laag; ze hebben een gecombineerde voering waardoor ze ook te dragen zijn met koelere dagen of  ze hebben alleen een regenmembraan. Bij Motorkledingpoint vind je alle drie de varianten. 

Het voordeel van een jas met een extra combivoering zoals de Motorkledingpoint Airjack is dat deze de gehele zomer goed te dragen is. Bij wat minder weer houdt je lekker de voering erin zodat je niet alle koude tocht op je lichaam krijgt. Een jas die geen voering heeft zoals de Internationale gebruik je echt als extra jas die je eventueel in je koffer kan meenemen omdat deze jasje lekker licht zijn. Ze hebben overigens wel alle bescherming die je mag verwachten van zo’n jasje. Doorwaai Jassen zijn altijd korte jassen omdat je ze nu eenmaal niet in de winter draagt.  Vaak worden ze gecombineerd met dezelfde bijpassende doorwaaibroek of  steeds meer met de Kevlar jeans. 

Shop de Airjack!

Onze Airjack jassen