Motorkledingdumpdag de outlet van motorkledingpoint!
Naar onze outlet pagina
Besparen op je motorkleding is: Outlet shoppen!

Zoals velen al weten is onze oude naam Motorkledingdumpdag. Onder deze naam hebben we jarenlang zeer goedkope en betaalbare kleding verkocht. We hebben in onze nieuwe formule Motorkledingpoint nog steeds zeer betaalbare kleding voor elke motorrijder en rijdster. Echter hebben we in Tilburg een combinatie van deze zaken gemaakt. In onze outlet in Tilburg kun je voor bodemprijzen een outfit bij elkaar shoppen. Je kunt zo aardig besparen op je motorkleding. Minder uitgaven en toch lekker motorrijden!

We hebben al jassen voor € 35,-. Ook zijn wij ruim voorzien in lederen broeken, handschoenen, textiele broeken, handschoenen en helmen voor een prikkie. Waarom?

Zoals je weet is het gebruikelijk in de kledingbranche dat er steeds een nieuwe collectie binnenkomt terwijl oude collectie nog prima van kwaliteit is. De oudere collectie wordt samengevoegd uit al onze zaken naar Tilburg zodat we daar een groot aantal vierkante meters hebben om voor de motorrijder met een klein budget ook fijn te kunnen motorrijden. Alles is gesorteerd bij ons; dus geen kleding stapels op de grond maar overzichtelijk gerangschikt in rekken en bakken.

Hoe zit het dan met kwaliteit en veiligheid?

De motorkleding in de outlet is zeker zo goed als de nieuwe collectie. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de wat oudere combinatiepakken in het leder zijn deze vaak van betere kwaliteit als de nieuwere pakken. Hoe komt dat dan zul je zeggen? Nu heel eenvoudig; er wordt in de wereld steeds meer bespaart op kwaliteit en dikte van het leder. De leerprijs neemt toe in de wereldmarkt waardoor men in de fabrieken dunnere kwaliteit levert dan vroeger het geval was. Dat is te voelen als je een leder motorpak aanpakt. Je voelt dat deze zeer degelijk en dik zijn uitgevoerd. Daarom duurt het wat langer om het pak in te dragen; maar je hebt dan kwaliteit voor het je hele motorleven. Dit hele verhaal geldt ook voor textiele kleding.

Dus als jouw budget het niet toelaat de allernieuwste bikeroutfit te scoren en je wilt zeker goede, degelijke kwaliteit en niet afdoen in veiligheid; bezoek dan eens onze outlet en laat je verassen door de prijzen!

Ga naar onze outlet pagina!