Cooling down met Macna

Het koelvest dat perfect is voor de hete dagen!

Macna Dry Cooling Vest Evo , de hitte te lijf.

Door het opwarmen van de aarde worden de zomers steeds warmer. Zelfs in Nederland kan het kwik gemakkelijk boven de 30 graden stijgen. Dit kan zorgen voor vermoeidheid en verminderde concentratie tijdens het motorrijden. Om gevaarlijke oververhitting te voorkomen werkt normaal het koelmechanisme van het lichaam door middel van transpiratie goed, maar dit kan onder bepaalde omstandigheden gehinderd worden door externe factoren zoals beschermende motorkleding. Hierdoor wordt het eigen koelsysteem van het lichaam vertraagd. De afsluitende motorkleding kan onvoldoende het transpiratievocht afvoeren en de temperatuur van het lichaam loopt op. Tijdens warme dagen en lange motorritten, zoals je die maakt op de vakanties naar het zonnige zuiden, bestaat dit gevaar.

De oplossing is eenvoudig. Het Dry Cooling Evo Vest van Macna. Dit vest biedt actieve koeling met een innovatief textielconcept dat het zweet effectiever als koelmiddel inzet. Het Dry Cooling Evo Vest van Macna kan het rijden veel plezieriger maken.

Het Macna Dry Cooling Vest wordt gevuld met 600 ml kraanwater dat je via een ziplocksluiting vult. Deze blijft 100% droog van binnen en buiten. De overgebleven lucht wordt verwijderd via de sluiting zodat er alleen water in het vest achterblijft. Het lichaam wordt tot maximaal 15 graden gekoeld. Het vest werkt 3 dagen achtereen door geleidelijk vocht af te staan aan het bovenlichaam. Hierdoor is het uitermate geschikt voor langdurige warme ritten. 

Het buitenmateriaal is gemaakt van comfortabel nylon Jersey die antibacterieel is behandeld waardoor nare geurtjes geen kans hebben. De stretchdelen geven een aansluitende pasvorm onder je motorkleding. Het tussenmateriaal is gemaakt van een verkoelende vocht afvoerende polyester fleece.

Het Macna Dry Cooling Vest is keer op keer te gebruiken door het gewoonweg opnieuw te vullen. Het gaat ongeveer 750 vullingen mee. Dus je kan er lang plezier van beleven. Ook het reinigen is een makkie; gewoon in de wasmachine op een lage temperatuur.

Het vest is veilig en heeft een Europese CE keuring geclassificeerd als categorie 1PPE.

Het vest is te verkrijgen in onze winkels, of gewoon online te bestellen. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Veel plezier ermee. 

Team Motorkledingpoint